Over mij 2017-09-04T14:38:43+00:00

Even voorstellen

Hallo, ik heet Saroj Prior en sinds dit jaar heb ik mijn eigen coaching praktijk geopend, in een mooi dorpje Sint Pancras, tegen Alkmaar aan.

Als kind vond ik het al heerlijk om voor kinderen te zorgen, spelletjes met ze te doen, knutselen en toneelstukjes te doen waarin prinsen en prinsessen de hoofdrol speelden.

Mijn kindertijd zelf was allesbehalve een sprookje. In 1970 geboren bij hippies die meer bezig waren zichzelf te vinden dan mij en mijn broertje wereldwijs te maken, kwam ik vooral draken, heksen en spinnen tegen. Op dat moment heel naar, maar nu, in mijn werk, pluk ik er de zoete vruchten van. Het leven heeft me immers meer geleerd dan alle boeken me konden vertellen. Wat ik doorgeef is dan ook geen boekjespraat, maar is een weten vanuit ervaring.

Van kinderen geniet ik nog altijd intens. Niet alleen van mijn drie prachtige zoons (18, 16 en 13 jaar), ook van de peuters die ik dagelijks onder mijn hoede heb. Het werken met hen, zien hoe ouders soms worstelen met hun kind of hoe kinderen in de knoop kunnen zitten met zichzelf, en daar antwoord op geven, heeft mij doen besluiten om de opleiding kindercoach en gezinscoach te volgen. En daar heb ik tot op vandaag geen seconde spijt van gehad!

Wat ik fijn vind te doen naast mijn werk is, met mijn kinderen heerlijke taarten, cakejes te bakken in de keuken, strandwandelingen te maken, goed gesprek te hebben met vrienden, en verder mij te ontwikkelen in deze prachtige vak.

Wilgenwonder biedt een praktische, kortdurende en laagdrempelige vorm van hulpverlening aan, aan kinderen van 5 tot en met 18 jaar, met een hulpvraag.
Ik bied ook ondersteuning aan ouders die het even niet meer weten.